Over Sjurtje en Feesje

Mijn naam is Eveline Schonewille, ik ben geboren in Haarlem maar woon inmiddels 14 jaar buiten die prachtige stad. Ik ben moeder van twee geweldige kinderen.  Naast het moederschap ben ik graag creatief bezig. Heerlijk bezig zijn met iets wat ik zelf leuk vind.

Het begon met een handbeschilderd t-shirt op de eerste verjaardag van mijn neef. Inmiddels zijn er veel "sjurtjes" gemaakt voor diverse gelegenheden. Ik wil iedereen de kans geven om met een uniek en leuk cadeau een ander te verrassen. Dan is het handig om een website en bedrijfsnaam te hebben. Met mijn sjurtje heb je een feesje, de naam had ik al snel, de website heeft wat langer geduurd. Inmiddels zijn we uitgebreid en geef ik kinderfeestjes en heb ik een knutselclub opgezet, knutzellig. Erg leuk en gezellig,met meiden en jongens. Voor de kleintjes zijn er ochtenden, knutzellig mini!

Je kunt bij mij terecht als je een feesje hebt of wil hebben. Naast sjurtjes maak ik ook cadeaupaketten, luiertaarten, geboortekaartjes en uitnodigingskaartjes. Uiteraard voor alle gelegenheden. Het kan een verjaardag zijn maar ook bij geboorte ben je bij mij aan het goede adres. Het is mogelijk om je wensen te bespreken ook als het geen wat jij wenst er niet bij staat op mijn site. Ik denk mee en maak het.

Ik maak van een eenvoudig t-shirt een origineel sjurtje, met de hand beschildert, met en zonder glitters met of zonder naam. Het is leuk, nieuw en origineel. Is jou klein/kind, neefje, nichtje, buurjongen of meisje etc. jarig of heeft hij of zij een veterstrik/poets/zwem/fiets diploma behaald en wil je een origineel cadeau?

Een sjurtje omdat je je partner ten huwelijk wil vragen, of omdat er iemand een speciale leeftijd heeft behaald.
Wat de reden ook is, ik denk mee, en maak het. Het sjurtje kan gewoon op 40 graden in de wasmachine gewassen worden.

Bestel jij een sjurtjeen feesje product dan weet je zeker dat je een zeer origineel cadeau hebt omdat het verder nergens te koop is en ik maak er altijd maar een. Tenzij jij meerdere van de zelfde exemplaren wil.

Ook origineel, jij ontvangt een geboortekaartje, je denkt over een cadeau na, als je mij het geboortekaartje toestuurt dan schilder ik het na op canvas. Of een origineel cadeaupakket, luiertaart of.....

Kinderfeesje? Kindertraktatie? Ook bij sjurtje en feesje. Enkele voorbeelden zijn op de site te vinden. Voor meer info kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Ik kijk uit naar je bestelling!


Groetjes Eveline

 

 

sjurtjeenfeesje@hotmail.com


Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen


Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.


Contact

Sjurtje en Feesje

www.sjurtjeenfeesje.eu

0628960996KVK 64184188

Bankrekeningnummer NL48KNAB0764689908
T.n.v. Sjurtje en Feesje