15-09-2014 13:19

Kinderfeesjes

Bij sjurtje en feesje kunt u kiezen uit verschillende feestjes. Deze feesjes beginnen altijd met wat drinken en wat lekkers. Er word gezongen voor de jarige en de cadeaus kunnen worden uitgepakt. Bij de feesjes zit limonade en wat lekkers bij de prijs inbegrepen. Staat de wens van uw kind er niet tussen neem dan toch contact op voor eventuele mogelijkheden. U als ouder mag bij het feesje blijven maar dat hoeft niet. Als u liever het feesje bij u thuis wil dan zijn daar ook opties voor. Dus voor ieder wat wils! 

Tegenwoordig zijn er veel talenten in Nederland, jong talent ook. Bij ons kan uw kind zijn of haar artiestenfeesje geven, we beginnen met kinderchampagne en wat lekkers, om de stem op te warmen gaan we voor de jarige zingen. De cadeaus kunnen worden uitgepakt. We maken een lied, we verkleden ons tot artiest en gaan optreden, er word gezorgd voor beeldmateriaal wat u naderhand toegezonden krijgt. Dit duurt ongeveer 2,5 uur en kost €13,50 p.p( bij minimaal zes kinderen).

Kunstenaarsfeesje? Kan ook! Maar het meest handige is om kleding aan te doen wat echt onder de verf mag komen, en ik bedoel echt! Je kunt kiezen om met alle kindjes een groot schilderij te maken(wat de jarige mag meenemen, of ophalen na het drogen). Of elk kind een kleiner eigen schilderij. Ook hier het natje en droogje inclusief. Het feesje duurt ongeveer 2,5 uur en kost €16,00p.p ( minimaal zes kinderen maximaal 8).

Liever iets rustiger, oudhollands feesje, we gaan limonade drinken met wat lekkers en daarna leuke spelletjes doen, zaklopen, spijkerpoepen etc. Ook dit feesje duurt 2,5 uur en kost €10,00 p.p (minimaal zes kinderen).

Voor stoere jongens hebben we piratenfeesjes, we maken een schatkist, daar gaan alle cadeautjes in, ik "vestop" de schatkist. Alle piraten krijgen een schatkaart (wie heeft de echte) wie de schat vind mag de schatkist hebben, dit is natuurlijk de jarige. Drinken en lekkers zit er bij in, het duurt 2,5 uur en kost €13,50 p.p.

Nou neem maar snel contact op.....—————

Terug


Contact

Sjurtje en Feesje

www.sjurtjeenfeesje.eu

0628960996KVK 64184188

Bankrekeningnummer NL48KNAB0764689908
T.n.v. Sjurtje en Feesje