Algemene voorwaarden

Persoonlijk cadeau

 Het bij mij gekochte sjurtje en feesje product kan niet geruild worden. Er wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt. Het door u bestelde product kan afwijken van de foto omdat het voor u gemaakt word zoals u wenst. Echter gaat dit in overleg.U ontvangt uw originele cadeau nadat het bedrag op het rekeningnummer van Sjurtje en Feesje is bijgeschreven. De sjurtje en feesje producten worden ingepakt verzonden, de bezorgkosten zijn exclusief en zal per cadeau berekend worden.De levering van het sjurtje en feesje product bij u of bij de persoon die u verrast gaat volgens afspraak, dit zal hoofdzakelijk via de site en e-mail zijn.

U kunt bestellingen plaatsen via deze site en via e-mail, sjurtjeenfeesje@hotmail.com of evelineschonewille@hotmail.com deze e-mailadressen kunt u uiteraard ook aanschrijven voor informatie of vragen.

Feestje:

Na het boeken van een feestje, via de webshop, e-mail of mondelinge feestbespreking hanteer ik de volgende voorwaarden. 

De betaling dient drie weken vooraf te zijn voldaan.

De klant is niet bevoegd een overeenkomst te annuleren, tenzij hij tegelijkertijd onherroepelijk aanbiedt de hierna te bepalen bedragen te betalen. Annulering kan slechts schriftelijk of per email geschieden en dient gedateerd te zijn. Aan mondelinge annuleringen kan de klant geen rechten ontlenen. Bij annuleren van een feestje is de klant de volgende bedragen verschuldigd aan Sjurtje en Feesje, minder dan zeven dagen vooraf aan het feestje 80% van de totaal prijs. Minder dan drie weken vooraf aan het feestje 50 % van de totaal prijs. Meer dan 3 weken voor de dag waarop het feestje zou worden uitgevoerd: geen kosten.

 

Bedankt.


Contact

Sjurtje en Feesje

www.sjurtjeenfeesje.eu

0628960996KVK 64184188

Bankrekeningnummer NL48KNAB0764689908
T.n.v. Sjurtje en Feesje